Transfer Klippan/Helsingborg/Ängelholm/Hörby/Malmö

Klippans Buss har ett stort utbud av olika bussar och stor erfarenhet av transfer av olika slag och olika storlekar och vi vet hur viktigt det är för er att vara framme i rätt tid oavsett var ni ska. Med hjälp av vår erfarenhet ser vi till att erbjuda er den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

En busstransport är en smidig lösning för att få ert sällskap från A till B gemensamt och veta att alla kommer fram samtidigt. Dessutom är det miljövänligare än att alla anländer med egen bil.

Flygplatstransfer

Vi vet hur viktigt det är med pålitliga transporter till och från flygplatser. Klippans Buss har stor erfarenhet av att hämta och lämna på flygplatserna i och omkring Skåne (Malmö Airport/Sturup, Ängelholm-Helsingborg Airport, Växjö Småland Airport, KID Airport/Kristianstad-Österlen, Kastrup/Köpenhamn, Jönköping Airport, Landvetter Flygplats/Göteborg)

Eventtransfer

Anordnar ert företag en konferens, kundbjudning, kickoff eller produktlansering. Se då till att alla kommer fram samtidigt och passa på att börja eventet under resan genom att boka en busstransfer från Klippans Buss.

Bussarna har gott om benutrymme och bekväma säten. De är utrustade med mikrofon, DVD spelare, klimatanläggning, eluttag till datorer/telefoner och fritt wifi. Allt för att ni ska få ut det mesta av resan.