Speciella tillfällen

Speciella tillfällen kan vara ett Bröllop, 50 års festen, fjällresan eller idrottsresan. Klippans Buss har stor erfarenhet av att ordna transporter till dessa olika event.

Buss till Bröllop

Ska ni gifta er och vill samla alla gäster före bröllopet för gemensam resa till vigseln eller efter vigseln till festen. Klippans Buss hjälper er med arrangemanget. Vill ni bjuda gästerna på något under bussresan kan vi också hjälpa till med detta.

Buss till idrottsresan

Ska ni till bortamatchen är en bussresa oftast det bästa alternativet. Klippans Buss samarbetar med flertalet idrottsföreningar större som mindre i Skåne. Samtliga idrottsföreningar erhåller rabatt hos oss beroende på antalet resor per säsong. Önskar ni sedan hjälp med medhavd mat på resorna eller att boka på en restaurang hjälper vi er gärna med detta.

Buss till Fjällen/Alperna

Ska ni till Fjällen eller Alperna med kompisgänget, företaget eller skolklassen. Klippans Buss tar er lugnt och säkert till destinationen medan ni njuter av utsikten och de vackra landskapet längs vägarna. Bussarna är utrustade med allt som kan behövas så som bra benutrymme, fällbara stolar, toalett, klimatsystem, eluttag för datorer/telefoner, Wifi mm. För denna typ av resor kan vi hänga på skidbox eller släp på bussen för att ni ska få med er all packning.